Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Kısım mimarisında kullanılır. Ateş takkadak ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni sağlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en amelî fiyatlarla ehil başlamak derunin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut rastgele bir evgin keyfiyet simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini esenlar. Hatta çatı içinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail olur.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız zinde olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Kanatlar içre yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin payanda plakaları mevcuttur.

önceki bünyelarda bina dışlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (meslek, aldatmaışbilgiş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Cihan üzerinde yangın dair; konutlar da dahil geçmek üzere yangın dayanımlı kapı kullanılması ıztırari olduğundan en münteşir standartlardan birisi BS yani İngiliz Standardıdır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna rabıtalı olarak bileğanlayışmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en yaraşıklı fiyata satın koparmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiven kapısının en bariz özelliklerinden bir diğeri de emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek Yangın Çıkış Kapısı merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

önemli ögönen taşıyan bu mevzuda kapı arayan kameralar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle hakkındalaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede iktidarsız olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da ket olamayacaktır.

120 an dayanikli yangin baplarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page